Laat de tijd even stilstaan in onze dreamy privé wellness. Kom tot rust in onze Finse sauna, infrarood cabine, stoomcabine en buitendouche. Of laat je zorgen wegdrijven in onze houtgestookte Dutchtub.

Wil je je wellnesservaring nog beter maken? Combineer hem dan met een hapje en een drankje of een ontspannende behandeling voor een moment van pure luxe. Bekijk hieronder snel onze arrangementen en droom alvast even weg.

Onze favoriet? De luxe sleepover. Heerlijk met twee genieten van onze privé-wellness, overnachten in een zalig bed en om af te sluiten een lekker vers ontbijt.

Van deze fijne qualitytime geniet je nog dagenlang na.

 

* Bij elk van deze arrangementen is drinkwater en het gebruik van badjas, badhandoeken, slippers, scrubzout, shampoo, conditioner, douchegel en haardroger inbegrepen.

Al onze prijzen zijn gebaseerd op een bezoek van twee personen. Op zon-en feestdagen geldt er een toeslag van 10% op al onze behandelingen an arrangementen.

 

 

Arrangementen

 

Bij elk arrangement kunt u gratis gebruik maken van een badjas, badhanddoeken, slippers, scrubzout, shampoo/conditioner en douchegel. U beschikt tevens over een haardroger. 

 

NIEUW : Vanaf heden kan je ook genieten van een heerlijke SLEEP OVER ! Blijf na je bezoek aan de privé sauna overnachten in ons winters kader.

 

Prijslijst arrangementen

 

Deze prijzen zijn voor 2 personen. Op zon-en feestdagen is er een toeslag van 10% op alle behandelingen en arrangementen.