Over Casa Elise

 

Casa Elise, in 2009 opgericht door Elise Vandoninck, is the place to be voor een verzorging van a tot z. Of het nu gaat om een gelaats- of lichaamsverzorging, make-up, een hand- of voetverzorging, ontharingen, massages of een bezoek aan de kapper, u kan voor al deze zaken bij ons terecht!

 

Professionaliteit en know-how

 

De wereld van haar- en schoonheidsverzorging verandert voortdurend. Om hieraan tegemoet te komen, trachten wij steeds volledig up-to-date te blijven met de laatste nieuwe trends op vlak van verzorging. Met behulp van bijscholing, zorgen wij er voor dat wij u steeds een optimale verzorging kunnen (blijven) garanderen. Bovendien werken we met producten van topmerken zoals: Thalgo, een baanbrekend merk in maritieme cosmetica, Tigi hét merk voor de beste haarstyling en haarverzorging en Art Deco, dé trendsetter in make-up en innovator op het gebied van verzorging. Op en top kwaliteit!

 

Corona maatregelen

 

Corona VS je afspraak bij Casa Elise

Hallo,

Vanaf 18/5/2020 is de heropstart gepland van Casa Elise.

Nu zal je bezoek bij Casa Elise iets anders voorlopen als voordien. Hier volgen enkele richtlijnen. Neem ze aandachtig door. Zo kunnen jullie snel weer genieten van de behandelingen op een veilige en gezonde manier.

 • Onder geen geval geven klant en schoonheidsspecialiste elkaar een hand of een andere vorm van fysieke begroeting.
 • Als de schoonheidsspecialiste niet bezig is met de behandeling, bewaren zij en klant ten allen tijde 1m50 afstand in het salon.
 • Wanneer je je niet goed voelt en of ziektesymptomen vertoont, blijf dan THUIS en verplaats de afspraak naar een later tijdstip. Dit geldt zowel voor de schoonheidsspecialiste als de klant.
 • Kom op tijd naar je afspraak en vooral: kom alleen. 
  Laat partner, kinderen, vrienden en ook huisdieren thuis.
  We laten in het salon zo weinig mogelijk mensen binnen op hetzelfde moment, en nooit meer dan 2 mensen tegelijk naast de schoonheidsspecialiste (m.a.w. de vorige en de nieuwe klant).
 • Wacht buiten in het zonnetje of in je auto, tot ik je kom halen.​
  Zo vermijden we contact met de deurbel, en het kruisen van klanten bij het binnen en buiten gaan.
 • Wanneer je toekomt, draag je reeds een eigen mondmasker of neem je het mondmasker dat in je salon aangeboden wordt. 
  Draag je mondmasker voor de volledige duur van de afspraak. De styliste draagt ook steeds een mondmasker. Tijdens de gelaatsverzorging zal de schoonheidsspecialiste een mondmasker en gelaatsscherm dragen.
 • Hang vervolgens zelf je jas en handtas aan je stoel, en laat je gsm in je handtas gedurende de volledige behandeling.
 • Was je handen! Ik zal jou uitnodigen om je handen te wassen met zeep en water. Droog ze vervolgens met papieren tissues. Nadien was ook ik mijn handen. Vanaf dat moment kunnen we starten aan de behandelingen.
 • Tijdens je bezoek bij Casa Elise zal er geen koffie, thee of andere drankjes aangeboden worden, tijdelijk zijn er ook geen magazines beschikbaar!
 • Na elke klant wordt er tijd voorzien om alle materialen, toestellen en oppervlaktes te desinfecteren. Bovendien worden alle handdoeken vervangen. We wassen de stoffen op min. 60°. Tijdelijk werken we voor sommige behandelingen ook met wegwerp papieren handdoeken om te voldoen aan de strikte eisen van de overheid.

Als de schoonheidsspecialiste én de klant zich hier samen aan houden worden zo alle mogelijke risico’s in verband met het coronavirus (en ook andere virussen) tot het absolute minimum herleid.

Zo kan ik in alle veiligheid mijn job blijven uitoefenen en kan jij steeds zorgeloos genieten van je behandelingen. Met deze veiligheidsmaatregelen bescherm je niet alleen jezelf, niet alleen elkaar maar ook klanten die na je komen, alsook je familie en vrienden.

Door alle maatregelen met extra kosten vandien zijn wij, zoals al onze andere collega's, genoodzaakt om een coronatoeslag aan te rekenen van €5.00.

Mochten jullie nog vragen hebben, hoor ik ze graag.

Casa Elise