Nailspa

 

You’ve just checked into nail heaven

Luxueuze fluwelen zeteltjes, prachtige roze tegeltjes én een wondermooie bloemenmuur heten je welkom in onze gezellige nailspa. La vie en rose is slechts een autorit van je verwijderd en je voelt je hier meteen thuis. Een ontspannende pedicure? Of een verzorgende manicure met gellak? Één ding is zeker, we’ll make you feel like a queen. 

 

Onze nailspa is ook dé perfecte plaats voor wat quality time met je favoriete girls.

Maak dit ultieme verwenmoment compleet met ons assortiment van zoete lekkernijen en een flesje bubbels. Zo wordt dit ongetwijfeld een dag om nooit te vergeten. 

 

A MOMENT OF PURE BLISS 

 

Welke formule je ook kiest, bij ons loop je altijd op wolkjes weer naar buiten.

Kies jouw favoriete verwenmoment uit ons ruime aanbod en laat je heerlijk door ons in de watten leggen.

 

Onze tip? Ga voor de GOLD pedicure. Dé ultieme verzorging voor je voeten.

Geniet van een heerlijk aromatisch voetenbad, gevolgd door een peeling, een pakking en een medische pedicure met nagellak of gellak. Eindigen doen we in schoonheid met een ontspannende voetreflexzonemassage van 30 minuten. Hemels!

Benieuwd naar meer? Ontdek hieronder snel al onze fijne formules.

 

Nailspa pedicures

 

Gelnagellak

 

Mooie verzorgde nagels mét een leuk kleurtje geven altijd een boost aan je zelfvertrouwen.

Onze gelnagellak is perfect als je houdt van een natuurlijke look, maar met een kleurtje dat langer mooi blijft dan je gewone nagellak.

 

Voor we starten met het plaatsen van je gelnagellak bereiden we eerst je nagels voor. We vijlen ze in vorm en verwijderen je nagelriemen. Hierna brengen we de rubberbase aan, gevold door het Brush ’N color kleurtje van jouw keuze. Daarna beschermen we deze kleur met een laagje Shield & Shine. Tenslotte verwennen we je handen en nagels met een rijke voedende olie en een aangepaste handcrème. Ready to shine!

Deze gelnagellak blijft drie tot vier weken mooi, daarna kom je best terug voor een nieuwe set.

 

Nieuwe set gelnagellak €35

Oude gellak verwijderen + nieuwe set €45

 

 

Gelnagels (met eventuele verlenging)

 

Prachtig verzorgde nagels met gel voor extra stevigheid. Wij maken echte juweeltjes van jouw nagels mét of zonder verlenging.

Voor we starten met het plaatsen van je gelnagels bereiden we eerst je nagels voor. We ruwen je nagelplaat op, verwijderen je nagelriemen en brengen onze PH Nail Prep aan.

Hierna brengen we de rubberbase aan, gevolgd door een laagje gel om je nagel nog steviger te maken, een mooie bolling te creëren en je kleurtje langer mooi te houden. We vijlen de gel nog in de juiste vorm en ruwen hem op. Daarna brengen we de Brush N’ Color kleur van jouw keuze aan met een laagje Shield & Shine om deze extra te beschermen.

Tenslotte verwennen we je handen en nagels met een rijke voedende olie en een aangepaste handcrème. Ready to shine!

Deze gelnagels blijven drie tot vier weken mooi, daarna kom je best terug voor een nieuwe set.

*Een verlenging van je nagels hoeft niet extreem lang te zijn. Op de foto hiernaast kan je een voorbeeld bekijken. De producten gebruikt voor deze behandeling zijn van Abstract.

 

Nieuwe set gelangels op natuurlijke nagels €69

Nieuwe set gelnagels met verlenging €79

Bijwerking set gelnagels €55