Manicure en pedicure

 

Prijslijst manicure

 

Prijslijst pedicure

 

Spa pedicure met voetreflexzone massage

 

Je start deze super de luxe behandeling met een voetpeeling, ontspannend voetenbad en pakking. De voeten krijgen een volledige eelt- en nagelverzorging met aansluitend een relaxerende voetreflexzone massage van 30 minuten. De onderbenen en knieën worden mee in de voetmassage opgenomen. Deze voetreflexzone massage is de signature voetmassage van Casa Elise speciaal ontwikkeld door een voetreflexologe. Probeer ze nu!

Opmerking* Draag comfortabele kleding zoals een losse joggingbroek die tot boven de knie komt.

€85 

 

Gelnagellak

 

Op maandag 10u-18u / donderdag 14u-21u / zaterdag 10u-14u kan je reserveren voor nagelstyling, wimperlifts of wimperextensions.

 

Brush N’ Color (gelnagellak)

Bij gellak worden de nagels eerst voorbereid door ze in vorm te vijlen en de nagelriemen te verwijderen.

Hierna wordt de Rubberbase aangebracht. Vervolgens wordt er een kleur naar keuze van de Brush N’ Color collectie aangebracht.

Deze wordt beschermd met een beschermlaag van de Shield & Shine. Nadat de gelnagellak is geplaatst wordt de huid rondom gevoed met een rijke olie en een aangepaste handcrème. De Brush N’ Color blijft 3-4 weken zitten.

Nieuwe set gelnagellak €35

Oude gellak verwijderen + nieuwe set €45

 

Gelnagels (met eventuele verlenging)

 

Bij gelnagels worden de nagels eerst voorbereid door middel van, de nagelplaat op te ruwen, nagelriemen te verwijderen en PH Nail Prep aan te brengen. Hierna wordt de Rubberbase aangebracht. Op deze rubberbase wordt een laagje gel aangebracht om de nagel sterker te maken, een mooie bolling te creëren en de Brush N’ Color langer mooi te houden. De gel wordt daarna in de juiste vorm gevijld en opgeruwd. Vervolgens wordt er een kleur naar keuze van de Brush N’ Color of gel collectie aangebracht. Deze wordt beschermd met een beschermlaag van de Shield & Shine. Nadat de gelnagel is geplaatst wordt de huid rondom gevoed met een rijke olie en een aangepaste handcrème. De gelnagels blijven 3-4 weken zitten. Een verlenging hoeft niet extreem lang te zijn. Op de foto hiernaast zie je een voorbeeld van verlenging. Alle producten die in deze behandeling gebruikt worden zijn van Abstract.

Nieuwe set gelnagels op eigen nagels €69

Nieuwe set gelnagels met verlenging €79