Make up, workshops & wimpers

 

Een speciale feestgelegenheid in het vooruitzicht? Of wilt u er goed uitzien voor een sollicitatie? Wij maken van u het perfecte plaatje voor iedere gebeurtenis.

Make Up

 

Workshop gelaat- en make-up €35

 

Weet u niet hoe verzorgingsproducten te gebruiken? Wilt u ook zo graag uzelf mooi kunnen opmaken? Dan biedt de workshop gelaat- en make-up dé perfecte oplossing! Tijdens deze workshop leert u stap voor stap de kneepjes van het vak. U krijgt eerst een korte theoretische toelichting en daarna gaat u met uw vriendinnen zelf aan de slag. Natuurlijk krijgt u advies op maat!

 

Permanente make-up: natuurlijk stralen op ieder moment van de dag!

 

Bent u het beu om u dagelijks op te maken? Bent u allergisch aan gewone make-up? Of wilt u er gewoon voortdurend verzorgd uitzien? Dan is permanente make-up voor u de ideale oplossing. Door middel van micro-implantatie van pigment in de huid zorgen wij voor een kleurvast, betrouwbaar resultaat gedurende 2 tot 5 jaar.

 

Prijslijst permanente make-up

 

Bruidsmake-up

 

Je huwelijk, één van de belangrijkste dagen van je leven. Het is ontzettend belangrijk dat jij er niet alleen op je mooist uitziet maar ook zo voelt! Om dat gevoel te bekomen gaan we tijdens de proef op zoek naar jouw wensen en verwachtingen. We bespreken samen welke make-up je draagt door de week en in het weekend, of je gewend bent aan het dragen van make-up, ik vind het belangrijk dat je op de dag van je trouw eruit ziet als jezelf, maar de beste versie ervan! En niet als iemand compleet anders.. Je hebt al een fantastisch trouwkleed aan dus de make-up moet zo natuurlijk mogelijk overkomen. Samen gaan we stap voor stap op zoek naar jouw perfecte combinatie tussen trouwkleed, kapsel en make-up.

De proefmake-up gaat door in het instituut en indien gewenst kunnen we op de dag zelf aan huis komen. Dit is aan een km vergoeding geteld vanaf het instituut en terug.

 

Lash Volume lift

 

Lash Lift is een behandeling waarbij de wimpers worden gelift en gekruld zonder gebruik van tweezers, klemmen of wimperextensions. We werken met silicone pads en milde, maar effectieve lotions en instrumenten die geen schade richten aan de natuurlijke wimpers. Lash Volume Lift zal voor extra volume van de wimpers zorgen. Als finishing touch kun je de wimpers laten verven voor een perfecte, maar natuurlijke look!

Lashlift excl kleuren van wimpers €65

Lashlift incl kleuren van wimpers

 

Wimperextensions ONE BY ONE

 

Wil je mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang jouw wens en jouw natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden na de behandeling.

Nieuwe set wimperverlenging one by one €110

Bijwerken set one by one €45

 

Wenkbrauwen kleuren

 

Één blik zegt meer dan duizend worden… Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht! Het is dan ook belangrijk dat ze er goed en verzorgd uitzien. De wimper-en wenkbrauwverf geeft bij maximaal 10 minuten een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. Ervaar zelf het gemak en geniet van schitterende, optimale kleuring van wimpers en wenkbrauwen!