Skinovage

 

Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoeften, verwennen wij haar met de producten uit de serie SKINOVAGE en met de unieke effective touch massage. 

Anti-aging

 

Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddelijke zichtare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling , ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect

Doctor Babor

 

Wil je je huid opfrissen en je huidprobleem aanpakken?
Dan zijn de behandelingen van Doctor Babor om de specifieke huidbehoeften zone per zone aan te pakken iets voor jou. Bezoek ons vandaag nog en begin je reis naar een prachtige nieuwe huid!

 

 

Skinovage

 

Onder de verzorgingslijn SKINOVAGE hebben we 3 verschillende mogelijkheden in tijd. Deze behandelingen zijn er voor een droge , gevoelige , gemengde, vermoeide en onzuivere huid. We geven je huid de ultieme verzorging voor een stralende huid.

Ontspanning & verzorging 30' : Reiniging - Peeling - Masker - Serum - Oogcrème - Dagcrème

Ontspanning & verzorging 60' : Epileren wenkbrauwen - Welkomsritueel - Reiniging - Doorbloedingsmasker - Peeling - Ampulle - Massage van gelaat,hals & decollete - Masker - Handmassage - Serum - Oogcrème - Dagcrème

Ontspanning & verzorging 90' : Epileren wenkbrauwen - Welkomsritueel - Reiniging - Dieptereinigend masker- Intensieve fruitzuurpeeling 10% - Hoofdhuidmassage - Ampulle - Massage van gelaat,hals & decollete - Masker - Hand-en armmassage - Serum - Oogcrème - Dagcrème

 

 

 

Prijslijst gelaatsverzorging

 

Anti-Aging

 

HSR LIFTING : Een strakke huid door professionals: onze werkzame en nauwkeurige anti-rimpelformule met 5 krachtige werkstoffen heeft een uitgebreide werking tegen alle soorten rimpels. Deze gezichtsverzorging is onze absolute anti-rimpelexpert – al sinds 1968.

REVERSIVE : Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.

SEACREATION : Luxe, die onder de huid gaat. Gun uw huid een luxueuze expeditie – met zeer werkzame ingrediënten uit de diepte van de zeeën. Het hooggeconcentreerde serum brengen we aan met rozenkwarts stenen, de exclusieve crème zal ingemasseerd worden met warme en koele koraalstenen alsook twee intensief werkzame maskers, toveren een optimum aan uitstraling en jeugdigheid te voorschijn.

GRAND CRU : Met de Grand Cru Edition heeft BABOR een exclusieve en buitengewone verzorging gecreëerd voor een bijzonder veeleisende huid. Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis. Gecombineerd met het gloednieuwe radiofrequentie apparaat skin firmer.

SKIN RECHARGE : Met de luxueuze PRECIOUS COLLECTION geven we de huid de nodige energiestoot, een opvulling van binnen en een onmiddellijke lifting om de tekenen van de huidveroudering tegen te gaan. 

 

Prijslijst gelaatsverzorging

 

SKIN BAR

 

We starten met een volledige huidanalyse en gaan daarna verder met de verzorging van jou huid.

Alleen wie zijn huid in detail kent, kan haar optimaal verzorgen en beschermen. De BABOR TECH Derma Visualiezer toont hoe de huid er werkelijk uitziet. Met een hoge resolutie hightech camera met 80-voudige zoom maakt hij sterk vergrote afbeeldingen voor nauwkeurige huidanalyses mogelijk.

Met de aangepaste producten van Babor gaan we onder begeleiding de perfecte thuisverzorging samen stellen.

- Reiniging, peeling, masker, serum, oogcrème en dagcrème.

Prijs : €70

Inclusief glaasje cava, koffie of thee. Goodiebag met allerlei verzorgingsproducten van Babor aangepast aan uw huidtype.

Tip : Je kan alleen komen of samen met je vriendin, mama of collaga!

Vraag onze SKIN BAR folder aan met meer info over de DERMAVISUALISER via info@casa-elise.be

 

DR BABOR

 

Onze aanpak voor een zichtbare huidverbetering

We kunnen je huid op veel verschillende manieren verbeteren. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid terug, pigmentvlekken vervagen of verdwijnen, acné problemen oplossen, poriën verfijnen, ..

Jij kiest de duur van de verzorging en wij passen de verzorgingsproducten aan uit de volgende lijst, aan uw huidbehoeftes en wensen.

 • CLEANFORMANCE : VEGAN GELAATSVERZORGING 98% natuurlijke ingrediënten.
 • REPAIR CELLULAR : Voor een huid die herstelling nodig heeft, na acné of littekens.
 • LIFTING CELLULAR : Anti-aging verzorging met onmiddelijk resultaat.
 • HYDRO CELLULAR : Zeer intensieve hydratatie voor je gelaat.
 • REFINE CELLULAR : Last van acné, grote poriën of onzuiverheden? Verfijning van het huidbeeld
 • PURITY CELLULAR : Acné verzorging om meteen een zuivere huid te krijgen als resultaat. 
 • NEURO SENSITIVE : Voor een extreem gevoelige huid met droge schilfers. Kalmerend effect!
 • BRIGHTENING INTENS : Voor de huid met pigmentvlekken

 

 

Prijslijst gelaatsverzorging

 

BABOR TECH

 

Het nieuwe tijdperk van de apparatieve cosmetica.

Meer dan 60 jaar cosmeticaexpertise ontmoet de modernste technologieën.

Topresultaten voor natuurlijke schoonheid en jeugdige uitstraling. Juist dit maken we voor u mogelijk met de BABOR TECH onze hightech schoonheidsboosters.

 • Derma Visualizer : Analyse van de huidtoestand met 80-voudige zoom
 • Micro Peeler & Sonic : Microdermabrasie en ultrasone golven. Voor resultaten die gezien mogen worden.
 • Micro Needling : Behoedzame, niet invasieve anti-ageing-behandeling voor een ultiem huidresultaat.
 

DERMA VISUALIZER

 

In een gedetaillerde analyse zal uw actuele huidtoestand onderzocht worden om de verzorging perfect op uw behoefte af te stemmen.

 

DERMA VISUALIZER

 

MICRO PEELER

 

Door de microdermabrasie-behandeling worden de hoorncellen van de bovenste huidlaag verwijderd. Dit gebeurt mechanisch, doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden aangebracht. De huid krijgt hierdoor de impuls vanuit de diepte te regenereren. De celdeling en zodoende de huidvernieuwing wordt bevorderd. Met een stralende gladde huid als resultaat.

 

MICRO PEELER & SONIC

 

SONIC 

 

Ultrasone golven zijn niet voelbaar, leiden echter tot een verwarming van de huid alsmede tot een micromassage van het weefsel. Kan voor alle huidtypes

 

SONIC 

 

MICRO NEEDLING

 

De cosmetische MICRO NEEDLING is een behoedzame, niet invasieve anti-ageing behandeling. Het idee erachter : werkstoffen komen daar aan waar ze zich het beste kunnen ontvouwen. Niet alleen aan het huidoppervlak maar ook in de diepte van de huid. De microscospische nauwkeurige stempel helpt met tot 150 impulsen per seconde om de geselecteerde werkstoffen in de huid te brengen.

1. Vocht & gladheid dankzij trimoleculair en hyaluronzuur.
2. Versteviging & opvulling dankzij silicium en hyaluron.

Opgelet : Na deze behandeling kan er een roodheid optreden van 6-8 uur. Ook is het aangeraden om de verzorgingset voor 14 dagen voor thuis aan te kopen. Dit aan de prijs van €60 ipv €90.

 

MICRO NEEDLING

 

Een volledige Babor kuur?

 

Kuuradvies 3-6 behandelingen met tussenpozen van 10-14 dagen. Interesse in een kuur?
Contacteer ons vrijblijvend voor een aangepaste kuur op maat (combinatie microdermabrasie + micro needling)!

3 behandelingen = Gratis Verzorgingset.
6 behandelingen = Gratis Serum + Workshop Babor make-up.