Gelaatsverzorgingen

 

Skinovage

 

Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoeften, verwennen wij haar met de producten uit de serie SKINOVAGE en met de unieke effective touch massage. 
Behandelingen zijn er voor een droge , gevoelige , gemengde, vermoeide en onzuivere huid. 

Anti-aging

 

Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddelijke zichtare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling , ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect

Doctor Babor

 

Huidopbouwende, intensief regenererende gezichtsbehandeling op basis van fruitzuren. De cosmeceutische behandeling van Babo om de specifieke huidbehoeften zone per zone aan te pakken.

 

Prijslijst gelaatsverzorging

 

SKIN BAR

 

We starten met een volledige huidanalyse en gaan daarna verder met de verzorging van jou huid.

Alleen wie zijn huid in detail kent, kan haar optimaal verzorgen en beschermen. De BABOR TECH Derma Visualiezer toont hoe de huid er werkelijk uitziet. Met een hoge resolutie hightech camera met 80-voudige zoom maakt hij sterk vergrote afbeeldingen voor nauwkeurige huidanalyses mogelijk.

Met de aangepaste producten van Babor gaan we onder begeleiding de perfecte thuisverzorging samen stellen.

- Reiniging, peeling, masker, serum, oogcrème en dagcrème.

Prijs : €65

Inclusief glaasje cava, koffie of thee. Goodiebag met allerlei verzorgingsproducten van Babor aangepast aan uw huidtype.

Tip : Je kan alleen komen of samen met je vriendin, mama of collaga!

Vraag onze SKIN BAR folder aan met meer info over de DERMAVISUALISER via info@casa-elise.be

 

BABOR TECH

 

Het nieuwe tijdperk van de apparatieve cosmetica.

Meer dan 60 jaar cosmeticaexpertise ontmoet de modernste technologieën.

Topresultaten voor natuurlijke schoonheid en jeugdige uitstraling. Juist dit maken we voor u mogelijk met de BABOR TECH onze hightech schoonheidsboosters.

- Derma Visualizer : Analyse van de huidtoestand met 80-voudige zoom

- Micro Peeler & Sonic : Microdermabrasie en ultrasone golven. Voor resultaten die gezien mogen worden.

- Micro Needling : Behoedzame, niet invasieve anti-ageing-behandeling voor een ultiem huidresultaat.

 

DERMA VISUALIZER

In een gedetaillerde analyse zal uw actuele huidtoestand onderzocht worden om de verzorging perfect op uw behoefte af te stemmen.

Prijs : huidanalyse : €25  

SKIN BAR verzorging en huidanalyse €65

 

MICRO PEELER & SONIC

PEELER

Door de microdermabrasie-behandeling worden de hoorncellen van de bovenste huidlaag op intensieve maar behoedzame wijze weggehaald. Dit gebeurt mechanisch, doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden aangebracht. De huid krijgt hierdoor de impuls vanuit de diepte te regenereren. De celdeling en zodoende de huidvernieuwing wordt bevorderd.

Basisbehandeling Skinovage + Microdermabrasie €85

Docter Babor + Microdermabrasie €95

HSR lifting + Microdermabrasie €110

 

SONIC 

De SONIC-ultrasone golven toepassing verbindt de voordelen van drie verschillende frequenties van 1,3, en 10 MHZ. Ideaal voor elke huidtoestand-ook voor de gevoelige huid. Ultrasone golven zijn niet voelbaar, leiden echter tot een verwarming van de huid alsmede tot een micromassage van het weefsel.

Basis behandeling Skinovage + Microdermabrasie + Ultrasonen €115

Docter Babor + Microdermabrasie + Ultrasonen €125

HSR lifting + Microdermabrasie + Ultrasonen €135

 

MICRO NEEDLING

De cosmetische MICRO NEEDLING is een behoedzame, niet invasieve anti-ageing behandeling. Het idee erachter : werkstoffen komen daar aan waar ze zich het beste kunnen ontvouwen. Niet alleen aan het huidoppervlak maar ook in de diepte van de huid. De microscospische nauwkeurige stempel helpt met tot 150 impulsen per seconde om de geselecteerde werkstoffen in de huid te brengen. 1. Vocht & gladheid dankzij trimoleculair en hyaluronzuur. 2. Versteviging & opvulling dankzij silicium en hyaluron.

Prijs : Gelaat €125

Gelaat & hals €150

Opgelet : Na deze behandeling kan er een roodheid optreden van 6-8 uur. Ook is het aangeraden om de verzorgingset voor 14 dagen voor thuis aan te kopen. Dit aan de prijs van €60 ipv €90.

 

Kuuradvies 3-6 behandelingen met tussenpozen van 10-14 dagen. Interesse in een kuur? Contacteer ons vrijblijvend voor een aangepaste kuur op maat (combinatie microdermabrasie + micro needling)! info@casa-elise.be                                                            3 behandelingen = Gratis Verzorgingset. 6 behandelingen = Gratis Serum + Workshop Babor make-up.