Home

Welkom bij Casa Elise!

Casa Elise heeft alles in huis om jou te doen stralen!

Zo kan je bij ons terecht voor lichaams- en gelaatsverzorging, skinbar, manicure, pedicure, ontharing, privé wellness, massages, make-upl! In onze nailspa kan je met 2,3 of 4 vriendinnen komen genieten van een ontspannende pedicure, manicure, gelnagels of gelnagellak.

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om met een intens gelukkig en relaxed gevoel buiten te wandelen.

In onze privé wellness heb je een ruime keuze aan arrangementen, met een hapjesschotel of een lichaamsmassage. Aan jouw de keuze. Onze favoriet? De luxe sleep over, zo combineer je de wellness ervaring met een overnachting en start je dag met een heerlijk ontbijt.

Kom je graag samen met je vriend(in) of partner reserveer dan zeker onze duo behandelingen. De behandeling zal doorgaan in onze duo ruimte waar je door 2 schoonheidsspecialistes op dezelfde moment verzorgd zal worden.

Ontdek onze behandelingen en arrangementen en boek jouw ‘me-time’ vandaag nog via ons online bookingssysteem.

Maak een afspraak

 

NIEUW : Welkom in onze NAILSPA

 

Hier kan je alleen, met 2, 3 of 4 vriendinnen samen komen genieten van een ontspannede pedicure of een verzorgende manicure met gellak. We zijn gespecialiseerd in gelnagels op eigen nagels of met verlengingen.

Reserveren

 

FLAIR ACTIE 2 voor de prijs van 1

 

Vanaf 21/9/2021 kan je de nieuwe flair kopen met de pocket '2 voor de prijs van 1'

Deze bon kan je enkel deze week aankopen en gebruiken tot december 2021.

Dit mag je verwachten

OPTIE 1:
2 uur gebruik van de privéwellness incl. badlinnen * Voetenbad, peeling, pakking, medische pedicure en voetreflexzonemassage in de nieuwe NAILSPA * Gelnagellak op de teennagels * Fles bubbels en zoet assortiment.

€220 voor 2 personen.

OPTIE 2:
2 uur gebruik van de privéwellness incl. badlinnen * Gelaatsverzorging met hotstone gezichtsmassage * Hotstone lichaamsmassage * Rugpeeling * Fles bubbels en tapasschotel.

€260 voor 2 personen.

Extra bij beide opties: Babor verzorgingsset voor thuis.

Resereer via onze online agenda : 'FLAIR ACTIES'

Reserveren

 
 

Cadeaubon

 

Op zoek naar het ideale cadeau?

Met de Babor-cadeaubon geeft u puur beauty-plezier cadeau. De ontvanger kan alles uitzoeken wat zijn of haar hartje begeert voor het bedrag dat u op de cadeaubon ingevuld hebt. U kunt de Babor-cadeaubon met het door u gekozen thema en bedrag heel gemakkelijk en snel bestellen. U kunt ook een persoonlijke tekst toevoegen. Als laatste printen en cadeau geven of per e-mail versturen. Met het bedrag kan je kiezen wat je ermee doet. Je kan online via de webshop producten bestellen, behandelingen laten uitvoeren in het schoonheidsinstituut of relaxen in de privé wellness. Voor ieder wat wils!

Zo gemakkelijk kunt u iemand een cadeau geven.
 

Koop een cadeaubon