Cadeaubon

 

Op zoek naar een leuk geschenk? Geef een behandeling bij Casa Elise cadeau!

U kan bij ons een cadeaubon aankopen voor een bedrag naar keuze, zodat de gelukkige zelf een behandeling kan kiezen. Daarnaast kan er ook een specifieke behandeling aangekocht worden bv. een lichaamsmassage voor 2 personen.

 

Optie 1 : Cadeaubon afhalen in het instituut

 

Wilt u liever de cadeaubon zelf komen afhalen in ons instituut?

Ook dat kan na een telefoontje op 014 72 61 30. Wij leggen de geschenkbon voor u klaar!

 

Optie 2: Babor cadeaubon volledig digitaal = Bedrag ingeven, betalen en meteen afprinten.

 

U kunt de Babor-cadeaubon met het door u gekozen thema en bedrag heel gemakkelijk en snel bestellen. Daarnaast kan u ook een persoonlijke tekst toevoegen.

U kan de cadeaubon printen en cadeau geven of per e-mail aan iemand versturen.
Zo gemakkelijk kunt u iemand een cadeau geven!

De BABOR-cadeaubon kan via de internetsite www.babor.be ingewisseld worden voor producten of voor een behandeling en sauna arrangement naar keuze bij Casa Elise.

 

 

Babor cadeaubon

 

Optie 3 : cadeaubon per post verzonden

 

1) Vul onderstaand formulier in en vraag uw cadeaubon aan.
2) U schrijft het bedrag van de cadeaubon + €5,00 verzendingskosten over op rekeningnummer : BE21 7340 5411 5703, met vermelding van “uw naam + cadeaubon”.
3) Zodra het geld op onze rekening staat sturen wij de cadeaubon op naar het door u gekozen adres. Al onze cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig.

 
 

Contactgegevens gever

Contactgegevens ontvanger

 De cadeaubonnen zijn vrij te besteden bij Casa Elise voor alle behandelingen en arrangementen in onze privé wellness, schoonheidsinstituut en nailspa alsook voor de aankoop van onze Babor producten. (Ze zijn niet inwisselbaar tegen contanten)